• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Чат тема :)

• Thread starter Thread starter BaDBluEeYeS
  • Start date Start date
Status
Затворена за нови мнения.
slavena said:
древни богатства от Йерусалим
Ще се постарая ... ама ... не съм сигурен дали са ми останали от Йерусалим ... ама имам от 2ра Египетска династия! :)

Добро утро,спящи красавици и красавци! Желая ви един динамичен , прекрасен и стремителен ден ДНЕС!  :16: :63: :63:

Хайде ставайте!
Слънцето отдавна грее а птиците летят!
:) Приятен, прохладен и ползотворен ден! :)

...аз го поливамм здравоо нощем,спиме сладко денем...
темпо ни е излишно,тъпчим прайм летище....
седи гледай след малко е ИЗАУРА..КИЛАТА...АЙ ГАТ ДЪ ПАУАР...ХИИХХИ:)
МАРАБА ;D

Синеочка said:
Ай, ай.. сиу ту пегоу.. аси му се ми мата.. ай сиу ту пегоу  :-* :-* :-* :-*
айа йа....тва на кой език е бе...и кво ще рече ;D

хайде да поговорим малко за мода :)
Ив Сен Лоран (на френски: Yves Henri Donat Mathieu-Saint-Laurent) е френски моден дизайнер (моделиер), представител на висшата мода. Става известен през 1960-те и 1970-те години.

На 18-годишна възраст се установява в Париж. След смъртта на Кристиан Диор (на когото е асистент), само на 21 години, през 1957 година, застава начело на неговата модна къща. Въвежда в женската мода елементи от мъжката. Счита се за основател на стила унисекс. Той е първият, който кани тъмнокожи модели (манекени) за участие в представянето на неговите колекции.

Създава първата си колекция през 1962 година. През целия си живот страда от депресии и други психични заболявания и често е в психиатрични болници на лечение. През 2002 година предава модната си къща на Том Форд, от 2004 до 2010 година начело е Стефано Пилати и от 2010 година се очаква да я поеме Томас Сен Лоран.

Умира от глиобластома (рак на мозъка).

така...смятам да вляза с една свежа тема при моето завръщане,..
колко от жените благодарят на този,който е измислил полата-трапец...
нека Ви кажа,тя е негово творение..
изключителен талант,за жалост покорява върховете само за три години като действащ дизайнер...1957-60г.
момичета кланяйте му се...
за мен той си е МОДНА ИКОНА :-*

и на всичкото отгоре е и симпатичен...
пуу....ммммамммм............им и мъже...

що не се раждат всичките грозни ..ххахах ;D

Аз лично що се отнася до мода се възхищавам на баба ти Коко Шанел. Ей , тая женица ми е критерий за стил висша класа. И костюмите й вече 70 години не излизат от мода. Те затова и викат Вечната
Ето ви и малко Chanel факти:

- Костюмът на „Chanel“ от 1923 година все още е номер едно и започва да се носи от дами на все по-млада възраст.

- "Chanel No.5" и до днес е най-продаваният парфюм в света.

- Емблемата със "С"-тата на модната къща се превръща в една от най-разпознаваемите в света и до днес.

- От 1983 година дизайнер на „Chanel“ e Карл Лагерфелд.

- Сградата, в която се намира апартаментът на Коко в Париж, е купена от нея през 1920 година, и все още приютява един от първите магазини, както и шивачницата, която се намира на тавана (където все още над 100 шивача шият на ръка). Там е и офисът на Карл Лагерфелд.

даа на Карл Лагерфелд също шапка му свалям,че и от интериор лови братче...залага на черното и бялото изцяло...и каза на оная Адел,че му е много дебела:))))хахах
вилата му е .....този ми е икона и в интериора отделно шиваческите му способности...ин и ян,майка...
здаво на бялото и черното залага...а...защо ли?

Аз принципно никак не харесвам кича.. грозно и пошло ми е. Обичам семплите и изчистени неща и съм педант по отношение на цветовото съчетание. Всичко трябва да си пасва, за да е красиво и естетично. ВСИЧКО от до.  И примерно затова ме дразнят тия чалгари Долче и Габана и вИрсаЧи... Да не говорим за АрманИту.. А черното и бялото.. ммм ... КЛАСИКА И СТИЛ! Ин и Ян, сестро.

Синеочка said:
Аз принципно никак не харесвам кича.. грозно и пошло ми е. Обичам семплите и изчистени неща и съм педант по отношение на цветовото съчетание. Всичко трябва да си пасва, за да е красиво и естетично. ВСИЧКО от до.  И примерно затова ме дразнят тия чалгари Долче и Габана и вИрсаЧи... Да не говорим за АрманИту.. А черното и бялото.. ммм ... КЛАСИКА И СТИЛ! Ин и Ян, сестро.
не е зле да имаш рога...кой както се уредил....едни сме ин други сме ян....
те и бесните помагат да ти кажа :-*

минах лимита Синеочке мини на другия профил

ГоУема съм ТеУе-ПАТКА :) Още преди да си ми казала съм го направила .. Ибаси. :-*

:)) седи гледай след малко е ИЗАУРА...
АЗ ГО ПОЛИВАМ ЯКО НОЩЕММ...СПИМЕ СЛАДКО ДЕНЕМ...
ПРЪСКАМ СА С ГУЧИ,УСЕЩАМ ТАЯ ВЕЧЕР НЕЩО СЕ СЛУЧИ... ;D ;D ;D

АМА МАЙ НЕ МОГА НИКАКВИ СЪОБЩЕНИЯ ИЗВЪН ЛИМИТА ДА ПРАЩАМ... ;D

Мортиша said:
Алооо, Админчето, дето се е покрило. Слушай сега, да вземеш да махнеш лимитчето за ЛС-та, че кореспонденцията става невъзможна.

BaDBluEeYeS said:
Мортиша said:
Алооо, Админчето, дето се е покрило. Слушай сега, да вземеш да махнеш лимитчето за ЛС-та, че кореспонденцията става невъзможна.
НАЛИ...ХАХА... :) :)АДМИНА СТИГА СПА МАХНИ МИ ЛИМИТА,ЧЕ ИМАМ ВАЖНА НОВИНА

Status
Затворена за нови мнения.
Back