• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Чат тема :)

• Thread starter Thread starter BaDBluEeYeS
  • Start date Start date
Status
Затворена за нови мнения.
ще ме изчакаш ли от Бургас до Ямбул да притичаммм ??? ??? ??? ;D ;D :-*

еййй мъъъ на....аа днес окопирах плажа в 8ч...после на капани бира.... :)
ейй сега влизам...как сте вие :-*

Грее си то, грее си..Мене батко ви Наско утре ше ме води на море... хихи Щото съм добър и мил Мрънчо напоследък :)

ми то се знае кога спираш да мрънкаш....хихих ;D ??? ??? :-*
събота идва...ще стане работата обичам почивните дни,изключвам телефона си и дим да ме няма..а... :)

истина е че днес не грее достатъчно...беше доста студено на плажа...и морето е на вълни още от 8ч.сутринта..аз викам "тава"ще е ама няма...брат ми не се къпа изобщо...ама аз нали съм си морско момиче викам даййй....сега съм схваната хора ;D ;D

има нещо такова....като от митологията си е...зелени очи,черна коса,много бяла кожа....пууу
аз на баща си мязам...той е на майка ми...аз ги знам че са от светлите те... ;) ;) :-* :-*

Мортиша said:
има нещо такова....като от митологията си е...зелени очи,черна коса,много бяла кожа....пууу
аз на баща си мязам...той е на майка ми...аз ги знам че са от светлите те... ;) ;) :-* :-*
Силно ме заинтригува.. ша знайш..  8) 8) 8) 8) 8)  :-[ :-[ :-[  Та, кога викаш ще го видим на снимка тоя Аполон, ако може в униформа , цена няма да имаш. И ако ми кажеш, че е къдрав.. пу пу пу.. да не му е уроки на баткото.

къдрав е...ама се постригва късо...ще ме убие ако знае сега кви му ги мътя... ;D ;D ;D ;D
ами бивш снайперист е и в униформа снимка ще стане да изкараме...
капитанче е пътува...манги печели ;D ;D ;D :-* :-*има един цитат,който често използва:
на света има три типа хора:
живи,умрели и моряци.....
обаче не те съветвам да се придържаш към това...от личен опит

Е, нее.. вече сериозно ме заинтригува.. Мен къдравите мъже са ми фетиш...  :12: :12: :12: Особено, ако носят униформа.. Начи няма по-добра комбинация за секси мъж според мен.. бял с черна КЪДРАВА коса (късо подстригана) и в униформа..  Ех, батко на Мортиша.. изгоря...

стига ма Галино...Наско ще се сърди...аз СЪМ НАЙ-МОНОГАМНИЯ ЧОВЕК НА ЗЕМЯТА...
ПРЪСКАЙТЕ СЕ Гадчета ??? ??? ??? :o :o ;D ;D

Че като съм поръчала да не значи , че не мога да поглеждам МЕНЮТО.. кво толкова само се радвам.. Отдавна не ми се е случвало да ти кажа.. :-* :-* :-*

А, бе хора, тая Адел била една година по-малка от менееее. Сматай, аз мислех, че е на 35 някъде..

то и аз Ейми Уайнхаус я мислех за по-голяма ама тя взе че се  оказа колкото мен и взе че умря ??? ??? ;D ;D

Ми то за нея беше ясно, че така ще стане.. то такова друсане падаше.. че не е истина. Пък ти си свежа, Инка манинка  :-* :-* :-* Аз ще ходя да карам мама на село след малко , затова ще те изоставям, ама мислено съм с тебе.

Status
Затворена за нови мнения.
Back