• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Чат тема :)

• Thread starter Thread starter BaDBluEeYeS
  • Start date Start date
Status
Затворена за нови мнения.
Айде ... купона свърши, кръчмата затваря за днес!  ;D

Лека нощ и сладки сънища! :) ;D
:-*

ареее ставайте бе...направооо оспахте положението.... ;D ;D ;D

Ей, много сте ми ранобудни значи.. Аз пак нямам вода.. ще се вмириша.. :'( :'( :'( :'(

Честит рожден ден на двете ми любими момичета! Тони и Пуфи ! Да са ми живи и здрави и все така да ме радват. Особено любимата ми племеница Тони!

алоооууу  ..." Global Moderatorеее"... ???
за тебе раздели по теми нема ли бе :) :-*

Абе ... сутринта беше рано да казвам добро утро ... ама айде сега ... добър вечер :)
Ох ... приятен и убииствено натоварен ден :)

Wolfgar said:
Абе ... сутринта беше рано да казвам добро утро ... ама айде сега ... добър вечер :)
Ох ... приятен и убииствено натоварен ден :)
;
ааа/....аз в 6:24 изкуригах вече без надежда да продължа всякакъв сън и полусън и ...викам...айде кафенце..и си изпосъбудих приятелите 8:01 и последваха дирекшън изключени телефони до 9:20..хихих
гадче съм си като хване скуката... :) ;D ??? ??? ;D

наща Синеока ямбулска Чайка  още я нема,нема никаква,,...еййй ще е домат червена днес на закачалка можеби ще спи... :-* :-*

аххаха ...
А моя милост стана вчера в 6 без нещо и когато ти систавала вече е бил на път :)
А тя само да има късмет да е станала рак :)

Синеочке...ще те прайм чайка...още никаква те няма :)

хе хе :)
Нека се забавлява :)
Поне се надявам де :)
Ама .. .защо пък точно чайка?  ???

Мортиша said:
защото морските сме чайки ;D
ааа ... ясно ...
Значи ... аз след месец ще съм варненска чайка ... или гларус ... поне за 2 седмици :)

Гларус ще си, Вълче, гларус ще си.. Ама , ако искаш и чайка ще те направим.. нямаш проблеми  :-[

аххахаах :)
Знаех си, просто си знаех, че така ще ме изкоментираш ... :)

Снощи ядох най-вкусните калмари.. В едно заведение на кея в Стария Несебър. "Флагман" се казва..  Аз не съм много по морските дарове, но калмари обичам..

Status
Затворена за нови мнения.
Back