Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост. Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.
Мани, ако взема някакъв матрял, хептен ще дам късо.....
Аз самия успях да се обуча за егати лудия психолог за 12 лева, две якета и две зимни шапки... Евтино се отървах. Имаше и бонус към обучението - бой до изкривяване на шасито, ама за около месец постигнатите резултати надминаха очакванията ми.... Даже аз самия вече започвам да се изненадвам. Пък и знаеш ли, устойчив съм на тровене, хвърляне от високо, на бой, на психичен терор, на опити за енергиен вампиризъм, електрически шокове (един път ме шибна мълния, както се държах за един гръмоотвод да не ме отвее вятъра), както и на ред други неблагоприятни взаимодействия... Сега даже се чудя дали да не се пробвам да отида на солариум, ама с рентгенови лъчи..... Ако ми понесе, ще пробвам и с гама-лъчи....
Впрочем, честит празник на всички настоящи и бивши студенти! :56: :68: :68: :68: :68: :blob9: :blob9: :blob9: :icon_rr: ccasion14: ccasion14: :24: :70: :70: :70:
Използваме бисквитки, за да направим сайта по-удобен за теб - персонализираме съдържанието и запомняме влизането ти. Продължавайки да разглеждаш Дзенкс, се съгласяваш с тяхната употреба.