• 👋 Добре дошъл в Дзенкс! В момента разглеждаш форума като гост.
    Истинската стойност идва, когато се включиш – тук всеки може да сподели своя опит, въпроси и прозрения.

• Разговори от сърце, не готови рецепти
    • Общност от търсещи, не публика
    • Хора със сходен път и ценности

➡ Присъедини се към Пътешествието

Какво сънувахте ?

Eona Lightholder

Светлоносец
Вчера сънувах много интересен сън .

Един дядо фермер покрай морето и един индианец ,който му беше гост , ми обесняваха как се сади енергийно нива, през колко място и как се залагат енергийни звена при семената , така че да се образува мрежа, тази мрежа служи също и като комуникативна мрежа ,така че да се изгради нивата ,като едно цяло. Аз им викам - Ееее браво ,насадила съм ги както трябва значи интуитивно, а до нас гледаше една жена на средна възраст слаба с червена ,къса коса и дядото и каза това не е за теб саденето , ти трябва да облекчаваш земните процеси ,особено при бензиностанции и жилищни сгради ( земетресения и вулканична дейност). Беше странното ,че това всичкото беше до някакви военни бази на брега на морето и аз хоп-хоп отивам да се плацикам краката , а морето едно кално ,влече пясък и лъха смърт от него. И дядото вика - Аз казах ли ви ,че не може на повече от 50 крачки да доближавате брега , ей там отивай. А аз викам -- да ама там са по-малко от 50 крачки виж ! - и почвам да крача , като се подхилквам ,че така мерейки пак ще си натопя краката в морето, щото не ме кефеше ,че ме ограничават.

От дълго време нямах ясен сън с запомнящи се подробности , та реших да го споделя :)

Аз през последните няколко седмици сънувам едно бебе .Неродено бебе - момиченце. Съня ми е ясен и като сериен филм :)  все се случва нещо с това бебе ...... натрапчиво    ми се  появява то . Дали нещо  означава този сън ?

popi said:
Аз през последните няколко седмици сънувам едно бебе .Неродено бебе - момиченце. Съня ми е ясен и като сериен филм :)  все се случва нещо с това бебе ...... натрапчиво    ми се  появява то . Дали нещо  означава този сън ?
Нероденото момиченце е на едни твои приятели, които дори не подозират, че скоро ще се появи в живота им :)

Аз пък постоянно сънувам убийства на роднини, което много ме плаши .

Нероденото момиченце е на едни твои приятели, които дори не подозират, че скоро ще се появи в живота им :)
[/quote]     
Това ме заинтригува .Кои са тези приятели , Гале ?

Тук споделяме сънище, които са ни направили впечатление от днес или от миналото.  ;)

Така.. днес сънувах, че един приятел идва във Варна. Не след дълго се озоваваме на средата на пътното платно и играем футбол със ЩАНГИ  :o
общо взето такива неща сънувам  ;D .........

Ще споделя само едно интуитивно усещане което няма как да докажа.
Сънищата според мен са импулс,подсказване,насока от Душата ни.
Тя вероятно не знае български,английски,немски или китайски да речем,а чрез картини и холограмни проекции в съзнанието ни дава насоки и създава усещания.
Според мен това е универсалния език на Вселената който може да бъде разбран от всеки.
Наблюдавал съм дори и спящо куче и съм уверен че и те сънуват... но няма как да разкажат сънищата си.
В някаква степен тази изява на Душата ни според мен е показателна че има какво да се желае още от нас и това как възприемаме всичко около нас.
Твърде често грешим и не виждаме доста възможности и избори...
Възможно е разбира се и обратното за което и получаваме сънища които поощряват определени състояния или действия в които се намираме или сме решили да изпробваме.
Нека думите ми не бъдат възприемани на нож... нека тези мисли поне да ви накарат да преосмислите значението на вашите сънища за да имате някаква отправна точка за бъдещи действия или промени които ви предстоят... и за които все пак се изискват и определени действия,а понякога и бездействия...колкото и странно да ви звучи.
Защо ли понякога има и хора които не сънуват...?
;)

Странник said:
Защо ли понякога има и хора които не сънуват...?
;)

Защото не си спомнят сънищата , а не че не сънуват ....поне така аз мисля ........

Снощи сънувах един сън, който по принцип сънувам на части, т.е. преди това съм  сънувала дадени моменти, които са като парченца от пъзел. Та, ето го и съня : Сънувам , че съм дете и се намирам в някаква стая. Сама съм и е пълен мрак. Изведнъж в стаята влетяват още 4 деца: 1 момиче и 3 момчета. Близки са ми, усещам го. Обичам ги, но ги виждам за първи път. Говорихме си , но не с думи, а с мисловни картини. Заключихме вратата, защото нещо ни преследваше.. тогава най-голямото момче каза, че тук не сме в безопасност и трябва да бягаме.. Нещо ни преследваше. Някак си усещах как всички искат да ме предпазят, може би , защото бях най-малка. Тръгнахме да бягаме от НЕЩОТО. А това нещо ни следваше, където и да отидем, без лице,форма и тяло, като невидимо присъствие. Аз се изплаших и другото момиче ме гушна силно в себе си. Тогава голямото момче каза да се разделим. Аз тръгнах с едно русо момче и по пътя срещнахме брат му, но не беше брат му.. а НЕЩОТО беше приело формата на брат му.. Някак си разкъсахме брата на момчето на парчета и пак тръгнахме да бягаме.. събрахме се с другите... и изведнъж земята се разцепи. Голямото момче хвана другото момиче за ръката и литнаха. Аз потърсих русото момче , но не го намерих. Едно от другите момчета с къдрава коса ми каза да бягам след някакъв автобус, ако искам да намеря момчето. Докато бягам светът около мен се руши. Хората бягат панически, а аз усещам как нещото е близо до момчето и ако не стигна на време с него е свършено. В движение скачам в  автобуса  за малко да падна, но една ръка ме хваща здраво. Беше русото момче. Прегърнахме се и...В този момент алармата звънна и се събудих.
  Само да вметна , че друг път съм сънувала, че с група деца бягаме от НЕЩО, както и в отделен сън съм сънувала русото момче в автобуса...

Back