• Вървиш по Път, който малцина разбират?

Тук не си странен. Тук си разбран.

• Разговори от сърце – не празни съвети
    • Общност от търсещи – не зрители
    • Тук няма учители – има спътници
    Присъедини се

Безплатно. Без реклами. Без сценарий.

Необясними случки

panzer18

При Огнището
Добър ден!

Пиша това съобщение за да споделя една моя поредица от случки случили се преди година.
Аз като човек, който се интересува от духовното съм имал доста случки със сънни парализи. Просто бях приел, че си ги имам и нямах проблем с тях ама се случиха няколко необясними за мене случки в рамките на кажи-речи 6 месеца.

Първата случка се случи, докато лежах на леглото си (не спах, стоях с отворени очи) и след 5 минути лежене на една страна и мислене усетих изтръпване по тялото ми тяло и след малко бях целия парализиран. Получих халюцинации, че мои роднини влизат в стаята ми (те действително бяха тогава вкъщи ама спаха в другата стая) и след това всичко се промени и се озовах в една стая на село. След това не помня нищо.

Другите случки също се случиха докато бях в будно състояние ама от нищото се парализирам целия, но този път си затварях очите и оставих всичко да отмине или успявам по най-бързия начин да преката тази парализа.

И искам да се допитам до Вас, какво може да са тези случки, какво ги предизвика и значат ли нещо?
Последно време нямам сънни парализи, а такива парализи в будно състояние оо нищото не съм имал от лятото миналата година.

Лек ден!

На мен лично ми изглежда все едно ти имаш способностии (възможност за преживявание извън тялото (OBE) и астрална проекция), които ти самият не можеш (поне съзнателно) да контролираш и те предизвикват тези "епизоди" на загуба на контрол над собственото ти тяло. Това, разбира се, е само хипотеза и аз не бих искал да заангажирам с нея никого, но аз лично бих те посъветвал да се опиташ да медитираш върху преживяванията си в опит да "отключиш" тези способностти. Ако успееш съзнателно да поемеш контрол върху тях ти ще можеш да прекратиш случващото се и да станеш пряк участник в прозеса на случване на тези събития. Аз лично смятам, че така ще успееш да се откъснеш от неволевата парализа и да откриеш цял един нов свят, който способностите ти позволяват да опознаеш.

Това поне е моето мнение. Можеш да се опиташ да го провериш или отхвърлиш на мига, но недей си мисли, че си сам и други хора не могат да разберат това, което чувстваш.

Здравей, ако може да разкажеш и другите случки какви са, понеже само една си разказал ? :)
Аз разказах само за "будните" сънни парализи. И разказах само едната случка, защото другите нямаше нещо ненормално освен, че се парализирам целия от нищото.

На мен лично ми изглежда все едно ти имаш способностии (възможност за преживявание извън тялото (OBE) и астрална проекция), които ти самият не можеш (поне съзнателно) да контролираш и те предизвикват тези "епизоди" на загуба на контрол над собственото ти тяло. Това, разбира се, е само хипотеза и аз не бих искал да заангажирам с нея никого, но аз лично бих те посъветвал да се опиташ да медитираш върху преживяванията си в опит да "отключиш" тези способностти. Ако успееш съзнателно да поемеш контрол върху тях ти ще можеш да прекратиш случващото се и да станеш пряк участник в прозеса на случване на тези събития. Аз лично смятам, че така ще успееш да се откъснеш от неволевата парализа и да откриеш цял един нов свят, който способностите ти позволяват да опознаеш.

Това поне е моето мнение. Можеш да се опиташ да го провериш или отхвърлиш на мига, но недей си мисли, че си сам и други хора не могат да разберат това, което чувстваш.
Звучи ми интересно това с медитирането върху случките ама проблема, е че мина доста време от случилото се.

Преди време ми се случи нещо, което според мене е пак един вид пътуване извън тялото. Бях си пуснал на слушалки шамански барабани и медитирах върху тях. По едно време почнаха да се чуват гръмотевици и вятър, след това нищо не помня, освен един кадър как съм пред къщата и има гръмотевична буря (физически не е имало буря или нещо подобно).
Когато ми се случи последната случка с "будна" сънна парализа лятото миналата година, бях експериментирал 2 пъти с тези барабани. И двата пъти почваше да се чуваха мъжки смехове, а единия път се едно пътувах в космоса, беше много размазано, виждах само цветове ама знаех, че се движа някъде и след някакво време се събудих от нищото.

По принцип тези случки не се помнят или се помнят само смътно, защото човек си е извън "земният" ум по време на случката. А след като се "върне" и земната матрица обгръща духовният ум и не му позволява да се "прояви" т.е. трудно е да си спомниш какво ти се е случило понеже си бил на друго ниво на съзнание.

Иначе конкретно по случките и аз мисля,като Гласът на истината. Щом няма нещо,което да те плаши от случките, и ако ти е интересно, то може да се фокусираш и чрез медитация/утихване(на ума) да си дълбаеш в тази посока.

Всъщност ти не спомена - след такава случка как се чувстваш - одухотворен (с приповдигнато настроение и енергия) или изцеден емоционално и енергийно, или пък няма промяна?

По принцип тези случки не се помнят или се помнят само смътно, защото човек си е извън "земният" ум по време на случката. А след като се "върне" и земната матрица обгръща духовният ум и не му позволява да се "прояви" т.е. трудно е да си спомниш какво ти се е случило понеже си бил на друго ниво на съзнание.

Иначе конкретно по случките и аз мисля,като Гласът на истината. Щом няма нещо,което да те плаши от случките, и ако ти е интересно, то може да се фокусираш и чрез медитация/утихване(на ума) да си дълбаеш в тази посока.

Всъщност ти не спомена - след такава случка как се чувстваш - одухотворен (с приповдигнато настроение и енергия) или изцеден емоционално и енергийно, или пък няма промяна?
Не бих казал, че съм се чувствал различно от обичайното.

Back