• ✨ Вървиш по Път, който малцина разбират?

Тук не си странен. Тук си разбран.

• Разговори от сърце – не празни съвети
    • Общност от търсещи – не зрители
    • Хора, които вървят по същия Път
    • Без реклами. Без такси. Завинаги.

Необясними случки

panzer18

Светлоносец
Добър ден!

Пиша това съобщение за да споделя една моя поредица от случки случили се преди година.
Аз като човек, който се интересува от духовното съм имал доста случки със сънни парализи. Просто бях приел, че си ги имам и нямах проблем с тях ама се случиха няколко необясними за мене случки в рамките на кажи-речи 6 месеца.

Първата случка се случи, докато лежах на леглото си (не спах, стоях с отворени очи) и след 5 минути лежене на една страна и мислене усетих изтръпване по тялото ми тяло и след малко бях целия парализиран. Получих халюцинации, че мои роднини влизат в стаята ми (те действително бяха тогава вкъщи ама спаха в другата стая) и след това всичко се промени и се озовах в една стая на село. След това не помня нищо.

Другите случки също се случиха докато бях в будно състояние ама от нищото се парализирам целия, но този път си затварях очите и оставих всичко да отмине или успявам по най-бързия начин да преката тази парализа.

И искам да се допитам до Вас, какво може да са тези случки, какво ги предизвика и значат ли нещо?
Последно време нямам сънни парализи, а такива парализи в будно състояние оо нищото не съм имал от лятото миналата година.

Лек ден!

Back