• Вървиш по Път, който малцина разбират?

Тук не си странен. Тук си разбран.

• Разговори от сърце – не празни съвети
    • Общност от търсещи – не зрители
    • Тук няма учители – има спътници
    Присъедини се

Безплатно. Без реклами. Без сценарий.

Пророчески сънища.

Диди

При Огнището
Преди време имах сън, в който са баща ми и покойният ми дядо, в него дядо ми не беше дух, а само образ и искаше да се самоубие. По принцип тези сънища с тълкуване "дух се появява при роднина и това значи смърт за роднината" са бабини деветини. В съня ми дядо ми изчака всичко да е наред и се хвърли от покрив, аз и баща ми гледахме тялото му на земята и се сетих за мой приятел(няма значение защо) После разбрах, че докато съм сънувала съня е починал дядото на мой приятел...
Не винаги трябва да се шашкаме, когато сънуваме починал близък!

Сигурна съм, че имате пророчески сънища, нека споделим:)

Пророческите сънища са доста съкровена област от пластовете на Същността ни. Има резон да се споделят с идея да се даде един вид Покой на Душевно ниво и на преживелите ги, и на тези, които имат подходяща почва за подобно селения на Духа. Радвам се, че има възможност да се говори за тези неща в тази ДоброНамерена Блага Обител. БлагоДАРЯ! :)

Пророческите сънища са доста съкровена област от пластовете на Същността ни. Има резон да се споделят с идея да се даде един вид Покой на Душевно ниво и на преживелите ги, и на тези, които имат подходяща почва за подобно селения на Духа. Радвам се, че има възможност да се говори за тези неща в тази ДоброНамерена Блага Обител. БлагоДАРЯ! :)
АзНеСъм, дали би имал някой сън, който би искал да споделиш?

Преди време имах сън, в който са баща ми и покойният ми дядо, в него дядо ми не беше дух, а само образ и искаше да се самоубие. По принцип тези сънища с тълкуване "дух се появява при роднина и това значи смърт за роднината" са бабини деветини. В съня ми дядо ми изчака всичко да е наред и се хвърли от покрив, аз и баща ми гледахме тялото му на земята и се сетих за мой приятел(няма значение защо) После разбрах, че докато съм сънувала съня е починал дядото на мой приятел...
Не винаги трябва да се шашкаме, когато сънуваме починал близък!

Сигурна съм, че имате пророчески сънища, нека споделим:)
По принцип доколкото знам смъртта може да предрича немия смърт но може и да освобождава нечия душа много зависи от контекста на съня аз съм сънувала на мои близки духът им да ми говори с телепатия и съм се сънувала как умирам няколко различни живота като в едната смърт се сънувах кок ме умъртвяват с инжекция във вратът в един стар асансъор от 40’ а един от сънищата които си спомням в момента който ми се сбъдна беше доста посредствен но си го бях записала преди 6-7 години в моя дневник и един ден разлиствайки го попаднах на един в три изречения които бяха идентични със случилото ми се ;) няма да го разкажа защото е доста тъп ;)) но уви аз го бях преживяла след години
Също така съм рисувала 2-3 картини на случки и хора които се случват след месеци или година, т.е. ние хората имаме тази способност да пътуваме в сън или на яве в творчески процес и да изживяваме нашето бъдеще в х-реалност

Имал съм сънища от почти всички техни категоризации от изучаващите ги психолози и анализатори. Т.е. от най-обикновено пътешествие на душата си, която лети над поляни с цветя, до пророчески сънища, които са се сбъдвали. А такъв, за който бих разказал бе следният: в една дискотека, която не бе в този реалий, бях един от 4 членен екип бодигардове на дискотеката, като всеки един от нас 4-та беше различна стихия от следните - земя, вода, въздух и огън. Аз бях бодигарда-стихия-въздух, и се реех над дискотеката на доста голяма височина, за да наблюдавам всичко. Беше като обикновен, работен ден на екипа ни, нищо тревожно, или налагащо намесата ни не се случи, но пък съня остана незабравим! :)

Имал съм сънища от почти всички техни категоризации от изучаващите ги психолози и анализатори. Т.е. от най-обикновено пътешествие на душата си, която лети над поляни с цветя, до пророчески сънища, които са се сбъдвали. А такъв, за който бих разказал бе следният: в една дискотека, която не бе в този реалий, бях един от 4 членен екип бодигардове на дискотеката, като всеки един от нас 4-та беше различна стихия от следните - земя, вода, въздух и огън. Аз бях бодигарда-стихия-въздух, и се реех над дискотеката на доста голяма височина, за да наблюдавам всичко. Беше като обикновен, работен ден на екипа ни, нищо тревожно, или налагащо намесата ни не се случи, но пък съня остана незабравим! :)
Еха.. да летенето е много ако преживяване аз също съм летяла на сън няколко пъти ;)

Извинявам се за грешните бутони.. исках да напиша “яко” .. но не можах да то коригирам

Back