• Вървиш по Път, който малцина разбират?

Тук не си странен. Тук си разбран.

• Разговори от сърце – не празни съвети
    • Общност от търсещи – не зрители
    • Тук няма учители – има спътници
    Присъедини се

Безплатно. Без реклами. Без сценарий.

Растяща душа

Растяща душа

Светлоносец
Винаги съм била търсеща душа. Сякаш вечно е имало нещо пред мен, към което да са стремя. Търсех го в другите хора, пренебрегвайки себе си. И обичта и любовта ми сякаш бяха сакати. Осакатени от мен, неволно, от невежество, от младост, от его. Но животът е най-интересният учебник, най-опитният учител, който не ти позволява да продължиш, ако не си научиш урока. Понякога зацикляш на него и ти трябват години, за да го проумееш.
Чувствам се така, сякаш съм разбрала първата страница. И ми е едно смирено, но и дълбоко радостно, защото усещам как излизам от мъглата. Разбрах, че няма смисъл да търся нещо пред мен, а трябва да търся в мен. Там е моят рай, моята любов, която прави всичко различно. Аз съм малка точици цялото. Това ме държи смирена и заземена и в същото време кара душата ми да расте. Само този растеж признавам. Него търся и в другите. Ще се радвам да растем заедно!❤️

Добре дошла! Много красиво си описала личният си процес на вътрешна трансформация.

Вече си изградила Основата - човек трябва да търси в себе си, от там започва всичко.

Back