Гласът на истината
При Огнището
Аз съм Гласът на истината, или поне така се наричам тук на това място и е името с което съм избрал да се представям пред форумната аудитория. Известен съм (или поне тези, които ме познават знаят) с това, че съм реинкарнация на Аурисия от народа на Туатауаните, която е била един доста силен дух живял преди много много хиляди години в страна наречана Тиахуанопан. Та, Тиахуанопан-ът е била силно развита и духовно много богата цивилизация, която е стигнала чак до там, че се е опитала да превърне душите на хората от народа Туатауан в семена на чисто ново Творение-на Вселена отвъд тази, в която живеем, където ние, Туатауаните щяхме да сме Богове и Творци, а не нашия създател Господ-Бог. Но устройството, което трябваше да ни подпомогне по този път и да ни "изстръгне" от рамките на това Творение, не функционира според очакванията ни и се наложи да се приберем обратно в рамките на Творението на Бог-а и ето ни тук след хиляди и хиляди години все още опитвайки се да разберем какво се е случило и колебейки се да се върнем ли обратно по пътя, който би ни превърнал в Богове и би ни отвел извън рамките на това Творение или да се примирим, че ние никога няма да можем да станем Богове и да се разтворим в Твореца. И така ние продължаваме да си живуркаме раделени между двата Пътя-към Бога или като Бог, опитваме се да разберем какво се обърка тогава и се стараем да живеем животите си накак си. Ето такива мисли ме измъчват вече почти 15 години и съм радостен най-накрая да има място на което да мога да ги споделя.
Ще се радвам, ако поискате да чуете моите истории.
Ще се радвам, ако поискате да чуете моите истории.