Здравейте, аз съм жена на 24 години и от ранна детска възраст усещам живота като поредица от вътрешни пътеки и търсения. Винаги съм търсела истината за себе си, за света и за връзките, които ни свързват с другите и с природата. Това, което ме доведе тук е желанието да споделя и разбера, да срещна хора, които не се страхуват да се вгледат дълбоко в себе си и в света. Сънищата, виденията и знаците винаги са ме водили към размисъл и съпреживяване понякога усещам емоциите на другите сякаш са мои, и това ме кара да се замисля за истинската природа на съществуването.
Търся пространство където душите на пътешествениците се срещат, където можем да обменяме мисли, болки и радости, и да се вдъхновяваме взаимно, защото вярвам, че истинската искра на духовното пътешествие се усеща, когато сърцето и умът са отворени към другите.
Търся пространство където душите на пътешествениците се срещат, където можем да обменяме мисли, болки и радости, и да се вдъхновяваме взаимно, защото вярвам, че истинската искра на духовното пътешествие се усеща, когато сърцето и умът са отворени към другите.