• Вървиш по Път, който малцина разбират?

Тук не си странен. Тук си разбран.

• Разговори от сърце – не празни съвети
    • Общност от търсещи – не зрители
    • Тук няма учители – има спътници
    Присъедини се

Безплатно. Без реклами. Без сценарий.

Масов контрол

ВИл

При Огнището
Отварям тази тема, за да не стоим в полубудно състояние за неща, които са пред очите ни, и - както винаги съм казвала - да правим съзнателни избори.

Живеем във време, в което всичко изглежда добре структурирано на пръв поглед, с механизми, които позволяват на човек да развива себе си. Дадено ни е право да говорим, да имаме глас в политическите въпроси. С тази тема използвам пространството да кажа, че същите тези структури и механизми са всъщност гениални конструкции за масов контрол над обществото.

Нека читателят сам прецени дали изложеното е прието с цел да помогне на обществото или се води от принципа "как да накарам обществото да действа по определен начин, без да му налагам правила". Дали тези компании за трилиони всъщност ги е грижа за общото благо? Дали нашите избори са наистина лични, или от неосведоменост сме част от нечии скрити замисли и пороци?

Медни тръби

Нека се върнем съвсем малко назад във времето и да разгледаме използването на медни тръби във водоснабдяването. Медните тръби отделят йони, които взаимодействайки с водата, я зареждат - процесът на йонизация. Ставайки част от този процес, нашето електромагнитно тяло приема тези йони и се зарежда.

Насочваме вниманието към басейните. Медните структури са достатъчни за филтрация и пречистване поради антибактериалните си свойства. В момента наблюдаваме нов, модерен вид структури и заместването на един чист източник като медта с куп други химикали.

Освен това, ние вече нямаме достъп до тази йонизация, защото медните тръби са заменени с пвц такива и съответно липсва енергийният обмен.

Оставям всеки сам да прецени за себе си дали замяната на такъв мощен източник с друг е с цел оптимизация или сме част от екокултурата на трлионни компании.

Във връзка със заряда на водата, която е жива, насочвам и вниманието към друга тема:

Слънчева вода

Това е най-достъпният метод за вътрешна синхронизация, пречистване, зареждане директно от източника.

Съдът трябва да е чист, стъклен и без метален капак. Аз лично използвам коркови тапа. Пълни се с питейна вода и се оставя на слънце през целия ден.

Има и допълнителни техники, които могат да се използват, като поставянето на съда върху земята (почва, камък), при което структурата на по-фино ниво се изменя. Вероятно малко хора могат да усетят голяма разлика.

Last edited by a moderator:
Плодове и зеленчуци без семки

Написах въпрос в google: "Защо имаме плодове и зеленчуци без семки?" Споделям "причините" от отговора:

"Причини за създаването им
Удоволствие при хранене: Липсата на твърди семки прави дините, гроздето и цитрусите по-лесни и приятни за консумация.
Повече месо: Растението насочва енергията си за образуване на сочна и полезна част вместо за твърди семена.
Търговски вид: Потребителите предпочитат по-чисти и готови за хапване продукти."

Отново, фокусът е върху това от какво има нужда обществото, за да му е по-удобно и да се чувства по-добре.

Какво обаче се случва, когато културите се заменят с други без семки? Ами, нямаме достъп до директния източник, чрез който сами да имаме възможност да отглеждаме. В бъдеще ще разчитаме единствено на това, което ни е предоставено без никаква алтернатива да посадим каквото и да било сами за себе си.

Помислете следващия път дали искате да закупите грозде без семки или диня без семки и кой ви продава тези продукти.

Хранителни магазини

Замисляли ли сте се кои продукти стоят най-назад в хранителните магазини? Ще помогна - млечни. Лично аз много често влизам в магазина само за да купя мляко за закуската си. Нека разгледаме как е наложен контрол над действията ми в моето преживяване в големите вериги:

Влизам и минавам през цветя, свежи плодове, вкусно миришещ хляб и чак тогава стигам до млякото. Дали е случайно, че големите вериги по цял свят са организирани по този начин? Дали това е просто маркетингов трик? Или е поредният пример, с който разголваме истината, а именно, че това е структура, която е така добре обмислена и организирана, че да работи на дълбоко подсъзнателно ниво. Да ме научи да следвам определен път и ред с цел да ме накара да се движа по техните правила и да контролира какво виждам и какви избори правя?

Оставям всеки сам да си отговори на тези въпроси.

Темата е много дълбока - общо взето почти цялата момента Система в Земята е "не-човешка" и базирана на стимули и управление на нисшият Ум.

Професионалният спорт, конвенционалната медицина (в огромната си част), политиката, храненето, семейството...

За момента доста сме си примитивни :)

Back