• Вървиш по Път, който малцина разбират?

Тук не си странен. Тук си разбран.

• Разговори от сърце – не празни съвети
    • Общност от търсещи – не зрители
    • Тук няма учители – има спътници
    Присъедини се

Безплатно. Без реклами. Без сценарий.

Mouse

Mouse

При Огнището
Случайно попаднах тук, но съм убедена че няма случайни неща.
Аз съм едно малко мишле и под никнейма Mouse, в различни форуми и платформи, ако видите Mouse в 98% съм аз.
Тук съм да се уча, независимо от напредналата си възраст. Чувах, четях, гледах по клипове и филми за духовните практики, но те някак минавах покрай мен. Понякога се амбицирах да вникна, но някак бързо амбицията ми се стопяваш покрай безбройните житейски проблеми. Исках нещо ново, но не знаях как и какво точно исках. Тръгвах по много пътища и пътеки, които не ме доведоха до сърцевината.
Споделено от интирнит приятел ме накара да се замисля и да потърся това, което не съм намерила до сега. Признавам, че не съм убедена и сегашната ми амбиция колко ще продължи, но интересът ми е вече доста по целенасочен. Не зная дали при мен "моментът сега е дошъл". То ще се разбере.

Случайно попаднах тук, но съм убедена че няма случайни неща.
Аз съм едно малко мишле и под никнейма Mouse, в различни форуми и платформи, ако видите Mouse в 98% съм аз.
Тук съм да се уча, независимо от напредналата си възраст. Чувах, четях, гледах по клипове и филми за духовните практики, но те някак минавах покрай мен. Понякога се амбицирах да вникна, но някак бързо амбицията ми се стопяваш покрай безбройните житейски проблеми. Исках нещо ново, но не знаях как и какво точно исках. Тръгвах по много пътища и пътеки, които не ме доведоха до сърцевината.
Споделено от интирнит приятел ме накара да се замисля и да потърся това, което не съм намерила до сега. Признавам, че не съм убедена и сегашната ми амбиция колко ще продължи, но интересът ми е вече доста по целенасочен. Не зная дали при мен "моментът сега е дошъл". То ще се разбере.
Здравей и добре дошла!
Явно имаш най-важното качество по духовният път - не се отказваш, въпреки многото житейски проблеми. Няма по ценно от това!

Обикновено, когато човек тръгва или върви по един духовно опознавателен път и земната "матрица" започва да го "натиска" с най-различни предизвикателства, изкушения и удобства, които да го отвлекат от духовното. Това е напълно естествен процес при който често се подхлъзваме и матрицата ни въвлича наново в илюзията. Търсенето на Духа и Бога, не е нещо, което става от днес за утре, и е хубаво човек да има житейски опит от който да може да си вади изводи, когато нещо е неистинско.

Има много фалшиви пътища (духовни практики и учения), така че е напълно нормално човек дори и временно да се заблуди, в крайна сметка да намери нещо, което му резонира. В крайна сметка всички пътища водят до Бог, просто по някои се минава през долини пълни с трънаци, а по други пътища караш по магистралата :)

Всичкото знание е вътре в нас и е достъпно Сега.

Ако имаш някакви теми, които те интересуват и би искала да дискутираме или да споделиш нещо - не се притеснявай да пишеш.

Back