Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Вървиш по Път, който малцина разбират?
Тук не си странен. Тук си разбран.
Безплатно. Без реклами. Без сценарий.
Предполагам става въпрос за друга книга, тези които имам аз са разделени на две части:Преди години първата книга на Иво Лозенски я имах, тя си беше с формули и т.н. и малко имаше пренебрежение в нея спрямо Слава Севрюкова, с такова впечатление останах. И тази книга замина някъде дарена в библиотека, както повечето ни книги..., мнението ми е да се четат от повече хора, а не да ми стоят у дома, останаха само най-нужните книги, като изцяло най-ценните ги сведох до 3, където има най-много информация от най-голям мащаб.
Когато имам време може по нещо да пускам, имам преписвано например от книгата за Преподобна Стойна, най-ценната част я вкарах текстово. Поне ще може да е видима в нет-а, че във Фейсбук-а е затворено пространството все пак.
На доц. Лозенски все още не съм му ги прочел, не мога да се наканя.. само заради стила на писане иначе са интересни разсъжденията му - права си, това са негови лични хипотези. В сравнение с книгата на Христо Нанев, Дневниците са доста по лесни за четене, а и имат повече информация.Здравейте! Търсех място, където да прочета и да споделя мнения за Слава Севрюкова. Почнах да чета Дневниците, в момента чета третата книга от дневниците и съм малко разочарована. Няма да коментирам научните писания на доц. Лозенски в първата книга, нищо не разбирам от тях, сториха ми се лични хипотези, теории и интерпретации. А това, което е записано от Слава Севрюкова, ми се струва много общо и повтарящо се - тегота, тъма, светлина, отец, чада ... Конкретното е много малко.